Hallo Meierijstad! Grijp deze unieke kans!

Werken in Meierijstad

Meierijstad is een levendige nieuwe gemeente die op 1 januari 2017 ontstaan is door de samenvoeging van de 3 gemeenten Veghel, St. Oedenrode en Schijndel. Met inmiddels 80.000 inwoners is het de 7e gemeente van Noord-Brabant, en in oppervlakte zelfs de grootste.

Als geboren en getogen Veghelaar ben ik dan ook met recht trots op het ondernemersklimaat in de gemeente. Veghel heeft als voedingsstad met namen als Agrifirm, Mars, DMV, Sligro, Jumbo, Udea, Hutten en Maison van den Boer, nationale en internationale toppers binnen de gemeentegrenzen.

Alleen in Veghel zijn er al omstreeks 29.000 arbeidsplaatsen. 60% van deze werkplekken worden vervuld door mensen van buiten Veghel. Werk genoeg zou je dus zeggen. En gezien de activiteit van de ondernemingen in Veghel, is er ook nu behoefte aan gekwalificeerd personeel. En daar wil ik het even over hebben.

Grijp nu deze kans!

De afgelopen 9 jaar heb ik buiten de regio een schat aan ervaring opgedaan op het gebied van (online) marketing. Ik heb geholpen met het opbouwen van een aantal merken vanuit een pionierende rol. Die ervaring wil ik nu graag binnen de gemeentegrenzen inzetten!

Ik ben er van overtuigd dat er binnen Meierijstad voldoende bedrijven zijn die van mijn ervaring en inzet kunnen profiteren. Waar ik kan helpen (online) marketing te optimaliseren, online advertising processen te stroomlijnen, of merken mee kan bouwen. Online met offline verbinden met creativiteit en innovatieve oplossingen om een echte omnichannel ervaring voor de gebruiker maken.

Een unieke kans om zoveel ervaring zo dicht bij huis te halen. Dus aarzel niet, maar grijp deze kans en neem contact met mij op zo lang ik nog beschikbaar ben. En u hoeft me niet op mijn mooie bruine ogen te geloven, lees hier wat anderen over mij zeggen.

Download mijn CV, bekijk wat voorbeelden of connect met mij via LinkedIn.

Zo, dat moest ik effe kwijt! Tot horens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.