Anderen over mij

Wat zeggen andere mensen over mij?

Hieronder een aantal quotes van mensen die met mij gewerkt hebben. Klik op de naam om naar hun LinkedIn profiel te gaan.
Stephanie Brok  Marketing en communicatie manager bij van der Velden rioleringsbeheer
Laurens heb ik mogen leren kennen als een fijne betrouwbare en vrolijke collega. Laurens heeft mij tijdens de start van mijn carriére bij Habufa begeleid en ik heb ontzettend veel van hem mogen leren. Met name op het gebied van e-commerce heeft hij mij veel bijgebracht. Laurens is erg behulpzaam en staat altijd klaar om anderen te helpen, daarnaast is hij ook nog eens erg creatief. Helaas werken we momenteel niet meer samen maar hopelijk kruisen onze paden elkaar nog eens in de toekomst.
Maarten van der Mesche Creative Director bij Bureau Nouveau
In 2010 heb ik als interim gewerkt bij Habufa. Een geweldige tijd gehad, mede door de samenwerking met Laurens. Hij heeft enorm veel kennis van nieuwe media en is zeer gedreven en creatief. Steekt de handen VER uit de mouwen om het gewenste resultaat te bereiken. Fijne collega, want we hebben mooie resultaten geboekt én een fijn mens, want gelachen hebben we ook en dat is niet onbelangrijk…!
Tim van der Putten De leukste vakantiehuizen op Curacao!
Ik heb Laurens leren kennen als een zeer gemotiveerde collega met hart voor de zaak en inhoudelijke kennis over zijn vakgebied. Hij staat altijd en direct klaar… een gewaardeerde collega!
Gert-Jan Langen Sales Process Professional at Orangeworks Process Professionals
Laurens werkt altijd met veel passie binnen zijn werksfeer. Weet waar het om gaat en weet wat er voor het bedrijf belangrijk is. Hij is enorm gedreven in wat hij doet en probeert altijd alles eruit te halen wat erin zit. Hij heeft goede eigen inzichten en een duidelijke heldere mening die hij ook goed weet te verkondigen. Ik heb veel respect voor Laurens gekregen in hoe hij mensen motiveert en stimuleert ongeacht de capaciteiten. Moeilijke zaken weet hij eenvoudig te verklaren zodat ze voor een ieder te begrijpen zijn. Laurens weet ook zeer goed hoe hij de nieuwe technologieën bij moet houden, zodat zijn kennis en kunde goed op pijl blijft. Dat Laurens daarnaast ook nog een goed gezelschaps mens is staat als een paal boven water.
Kristiaan Kremer Ondernemer
Het is fijn werken met Laurens, door zijn professionele houding en diepgaande kennis van zaken op gebied van Internet Marketing is Laurens een goede gesprekspartner.
Rody van Sambeek Directeur/Eigenaar Kresco
Laurens is een erg positief ingestelde persoon. Technische bekwaam en erg doelgericht. Hij verliest het doel van het project nooit uit het oog, zal niet opgeven voor iets 100% in orde is en houdt het project toch op de rails. Erg fijn samenwerken met iemand als Laurens!
Jolanda Rubens Marketing-Communicatieadviseur en Fondsenwerver at vfonds
Laurens is een gezellige collega en absoluut Mac-expert!